Légkondícionáló klímakészülékek

Légkondícionáló klímakészülékek

A légkondícionálás nem luxus

Klíma hőségben és hűvös időben

Otthonunk több, mint csak a négy fal közötti életterünk: ez a menedékünk, ahol pihenünk, töltődünk, és értékes időt töltünk szeretteinkkel. Ez az a hely, ahol ki tudunk kapcsolódni a külvilág zajából, ahol feltöltődhetünk a mindennapi élet rohanásából.

A komfortos otthoni környezet nemcsak a fizikai jóllétünket, de a lelki egészségünket is elősegíti. Egy jól megválasztott légkondícionáló nemcsak a hőmérsékletet tudja szabályozni, hanem a levegő minőségét is javítja, ami közvetlenül hatással van a komfortérzetünkre. A friss és tiszta levegő segíti a pihentető alvást, csökkenti a stresszt, és segít abban, hogy frissnek és kipihentnek érezzük magunkat.

Ezért van szükség otthonunkban olyan klímaberendezésre, ami nemcsak hűti és fűti a levegőt, hanem javítja annak minőségét is. Az otthonunkban eltöltött idő legyen a pihenés, a feltöltődés és a kényelem időszaka, ahol a friss és kellemes levegő biztosítja a nyugodt és kényelmes környezetet.

Fektessen be kényelmébe hosszú távon

Egy légkondi nemcsak a kellemes hőmérsékletet biztosítja a nyári hőségben, hanem képes arra is, hogy télen fűtse otthonát. Sőt, a modern szobai légkondícionálók olyan technológiával rendelkeznek, amely elősegíti a levegő tisztaságának megőrzését, és ezzel hozzájárul az egészséges otthoni környezethez.

A légkondícionáló berendezések kialakítása ma már nem csak funkcionális, hanem esztétikus is. A modern klímaberendezések belesimulnak a belső térbe, és hozzájárulnak otthona különleges hangulatának kialakításához. Nemcsak a komfortot, hanem az otthona stílusát is növelik.

Ami a gazdaságosságot illeti, a légkondícionálók az energiahatékonysági fejlesztéseknek köszönhetően ma már jóval kevesebb energiát fogyasztanak, mint korábban. Ez hosszú távon megtérülő befektetést jelent az Ön számára. Ráadásul, a mi klímaberendezéseinkre akár 10 év gyártói garancia is jár, ami a beruházás biztonságát garantálja.

Légkondícionáló klímakészülékek

Világmárkás klímakészülékek, gyors beszereléssel

A Toma Klíma Fisher és Fujitsu klímaberendezéseket kínál az érdeklődőknek. Mindkét márka világszerte ismert a kiváló minőségéről és a megbízhatóságáról. A Fisher klímák jellemzően könnyen kezelhetőek, és csendesen működnek, míg a Fujitsu klímák a magas energiahatékonyságukkal és a kifinomult technológiájukkal tűnnek ki.

Tudjuk, hogy a megfelelő klíma kiválasztása nem könnyű feladat, ezért a Toma Klíma szakemberei ingyenes helyszíni felméréssel állnak rendelkezésére. 20 év tapasztalattal a hátunk mögött, szakértelmünkkel és precíz munkánkkal biztosítjuk, hogy a megvásárolt klímakészüléket gyorsan és szakszerűen telepítjük és üzemeljük be.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalja meg saját bőrén, hogy milyen kellemes otthoni környezetet biztosíthat egy kiváló minőségű légkondicionáló!

Válogasson Fujitsu légkondícionáló klímaberendezéseinkből

Válogasson Fisher klímakészülékeink közül!

Gyakori kérdések

Fontos kérdések szolgáltatásainkkal és klímáinkkal kapcsolatban

Budapest és 60 kilométeres vonzáskörzetében érhetőek el szolgáltatásaink.

Honapunk kapcsolati űrlapján, az info@tomaklima.hu e-mail címen, a +36 (30) 378 9904-as telefonszámon, illetve a hivatalos Facebook oldalunkon keresztül is elér minket. 

A hét minden napján elérhetőek kollégáink.

Mindenképpen kell időpontot egyeztetni. Munkatársaink általában 1-2 hét elteltével szoktak kimenni a helyszínre.

Hétfőtől péntekig, illetve előre egyeztetett időpont alapján akár hétvégén is.

Nehéz meghatározni. Az élettartamot befolyásolja a berendezés telepítési helye, milyen gyakran használják a klímát, a telepítés körülményei, karbantartás mennyisége, minősége, milyen feladatra használják a berendezést. Fujitsu és Fisher berendezéseink esetén ez lehet akár 10 év. (Azonban olyan gyorsan változik a technológia, hogy manapság nem marad egy gép ennyit üzemben hamarabb lecserélik.)

Nem, csak az általunk forgalmazott készülékek szerelését vállaljuk. A szervízellátást és a garanciális feltételeket csak ezekhez a gépekhez tudjuk biztosítani.

A hiba jellegétől, és az alkatrész áraktól függően minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A berendezés használatától, illetve a telepítés helyétől függ. Ha egy berendezést csak hűtésre használnak, az évi 1 elegendő lehet, de javasolt hűtés előtt átnézetni, hűtési ciklus végén pedig kitakarítani. Egy hőszívattyúsan is üzemelő berendezést évi 2x is javasolt átnézetni. Ezek a minimum számok, ha erősebben szennyezett a berendezés, akkor sűrübben javasolt, ebben kérje szakértőink segítségét.

Igénytől és a klímák számától is függ, az alapárunk 10.000 Ft + ÁFA / klíma.

Nem, a szivárgásvizsgálat egy különálló szolgáltatás.

Gyakorlatilag igen. Régebben voltak csak hűtős berendezések, manapság azonban az összes berendezés képes fűteni is. Vannak berendezések, amik kifejezetten fűtésre lettek tervezve, ezeknél már ezt vették fő tervezési szempontnak.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

FARSANGI KLÍMA AKCIÓ!

Szerezze be 10% kedvezménnyel új oldalfali split klímáját FEBRUÁR 15-IG, mely nyáron hűti, télen fűti otthonát. Ingyenes helyszíni felméréssel és kedvező árú, gyors beszereléssel.