Hőszívattyúk

Hőszivattyú

A hőszivattyú egy speciálisan fűtési feladatra tervezett berendezés. A működésének alapelve ugyanaz mint a klíma berendezéseknek: a külső környezeti levegőből még a legnagyobb hidegben is képes hőt elvonni, ellátva hőenergiával a fűtési rendszereinket és meleg víz tárolóinkat. Nyáron, a melegebb időszakokban, egy hőszivattyú berendezés a hűtési feladatot is képes ellátni, a meleg víz készítéssel együtt.

Hőszivattyú

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

A készülék villamosenergiával üzemel, ami jól párosítható napelemekkel, így nem terheli a környezetünket és gazdaságos az üzemeltetése. Ha nincs napelemünk akkor az áramszolgáltatótól igényelhető egy külön áramtarifa is a berendezésre, ami olcsóbb mint a normál áramtarifa. A berendezés működtetéséhez nincsen szükség gázhálózatra, kéményre.

Hőszivattyú vásárlásának menete

A klímaszereléshez hasonlóan,  egy hőszivattyú berendezés vásárlását is gondos termék kiválasztási folyamat előzi meg. Ebben szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek. Ha felkeltették érdeklődését a gazdaságosan és környezetbarát módon üzemeltethető hőszivattyúk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi ingyenes igény- és helyszíni felmérést követően ajánlunk majd az Ön várakozásainak megfelelő berendezést, melyet be is szerelünk, üzembe is helyezünk.

Ráadásul most készülékeinkre és azok beszerelésér is igénybe vehető az Otthonteremtési Támogatás, akár 3 millió forint értékben!

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!