Hőszívattyúk

Hőszívattyúk

Hőszivattyú

A hőszivattyú egy speciálisan fűtési feladatra tervezett berendezés. A működésének alapelve ugyanaz mint a klíma berendezéseknek: a külső környezeti levegőből még a legnagyobb hidegben is képes hőt elvonni, ellátva hőenergiával a fűtési rendszereinket és meleg víz tárolóinkat. Nyáron, a melegebb időszakokban, egy hőszivattyú berendezés a hűtési feladatot is képes ellátni, a meleg víz készítéssel együtt.

Hőszivattyú

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Hőszívattyúk

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Hőszívattyúk

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

A készülék villamosenergiával üzemel, ami jól párosítható napelemekkel, így nem terheli a környezetünket és gazdaságos az üzemeltetése. Ha nincs napelemünk akkor az áramszolgáltatótól igényelhető egy külön áramtarifa is a berendezésre, ami olcsóbb mint a normál áramtarifa. A berendezés működtetéséhez nincsen szükség gázhálózatra, kéményre.

Hőszivattyú vásárlásának menete

A klímaszereléshez hasonlóan,  egy hőszivattyú berendezés vásárlását is gondos termék kiválasztási folyamat előzi meg. Ebben szakértő munkatársaink szívesen segítenek Önnek. Ha felkeltették érdeklődését a gazdaságosan és környezetbarát módon üzemeltethető hőszivattyúk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi ingyenes igény- és helyszíni felmérést követően ajánlunk majd az Ön várakozásainak megfelelő berendezést, melyet be is szerelünk, üzembe is helyezünk.

Ráadásul most készülékeinkre és azok beszerelésér is igénybe vehető az Otthonteremtési Támogatás, akár 3 millió forint értékben!

Gyakori kérdések

Fontos kérdések szolgáltatásainkkal és klímáinkkal kapcsolatban

Budapest és 60 kilóméteres vonzáskörzetében, illetve Kőszeg és 60 kilóméteres vonzáskörzetében érhetőek el szolgáltatásaink.

Honapunk kapcsolati űrlapján, az info@tomaklima.hu e-mail címen, a +36 (30) 378 9904-as telefonszámon, illetve a hivatalos Facebook oldalunkon keresztül is elér minket. 

A hét minden napján elérhetőek kollégáink.

Mindenképpen kell időpontot egyeztetni. Munkatársaink általában 1-2 hét elteltével szoktak kimenni a helyszínre.

Hétfőtől péntekig, illetve előre egyeztetett időpont alapján akár hétvégén is.

Nehéz meghatározni. Az élettartamot befolyásolja a berendezés telepítési helye, milyen gyakran használják a klímát, a telepítés körülményei, karbantartás mennyisége, minősége, milyen feladatra használják a berendezést. Fujitsu és Fisher berendezéseink esetén ez lehet akár 10 év. (Azonban olyan gyorsan változik a technológia, hogy manapság nem marad egy gép ennyit üzemben hamarabb lecserélik.)

Nem, csak az általunk forgalmazott készülékek szerelését vállaljuk. A szervízellátást és a garanciális feltételeket csak ezekhez a gépekhez tudjuk biztosítani.

A hiba jellegétől, és az alkatrész áraktól függően minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A berendezés használatától, illetve a telepítés helyétől függ. Ha egy berendezést csak hűtésre használnak, az évi 1 elegendő lehet, de javasolt hűtés előtt átnézetni, hűtési ciklus végén pedig kitakarítani. Egy hőszívattyúsan is üzemelő berendezést évi 2x is javasolt átnézetni. Ezek a minimum számok, ha erősebben szennyezett a berendezés, akkor sűrübben javasolt, ebben kérje szakértőink segítségét.

Igénytől és a klímák számától is függ, az alapárunk 10.000 Ft + ÁFA / klíma.

Nem, a szivárgásvizsgálat egy különálló szolgáltatás.

Gyakorlatilag igen. Régebben voltak csak hűtős berendezések, manapság azonban az összes berendezés képes fűteni is. Vannak berendezések, amik kifejezetten fűtésre lettek tervezve, ezeknél már ezt vették fő tervezési szempontnak.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!