Árlista és Katalógus

Árlista és Katalógus

Klíma árak

A klímaberendezés ma már nem luxuscikk, hanem nélkülözhetetlen eszköz a kényelmes és egészséges otthoni életben. Azonban egy új klíma vásárlásakor sokakban felmerülnek kérdések: Megéri-e nekem ekkora befektetés? A légkondi ára mellett, mely tulajdonságai alapján válasszam ki a számomra legmegfelelőbb modellt?

Először is, fontos tisztázni, hogy a régi klímák számos hátrányt hordoznak. Egy elavult légkondicionáló berendezés nemcsak anyagi terhet jelenthet a magasabb energiafogyasztása miatt, hanem egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is problémás lehet. Az elöregedett rendszerek gyakran nem rendelkeznek a modern klímákban megtalálható, szűrőkkel ellátott, tiszta levegőt biztosító technológiával. Ez pedig allergének, por és egyéb szennyeződések otthonunkba kerülését eredményezheti. Ezen túlmenően, a régi klímák hűtőközegei károsak lehetnek a környezetre, ellentétben a mai készülékekben használt, környezetbarát alternatívákkal.

Ha ezek figyelembe vétele után úgy látjuk, hogy egyáltalán nem járunk jobban a régi klímánk életének vég nélküli nyújtásával, és új klíma vásárlása mellett döntünk, akkor nem szabad csupán a klímák ára alapján választanunk. Az olcsóbb berendezések gyakran nem rendelkeznek a drágább modellekben megtalálható, energiahatékonyságot és kényelmi funkciókat biztosító technológiákkal. Ugyanakkor a legdrágább modell sem feltétlenül a legjobb választás, hiszen lehet, hogy több funkciót kínál, mint amire valójában szükségünk van.

A legjobb, ha a klíma kiválasztásakor figyelembe vesszük az otthonunk adottságait, a különböző szobák méretét és az igényeinket. Ebben a folyamatban az Ön rendelkezésére állnak a Toma Klíma tapasztalt szakemberei, akik díjmentesen személyre szabott tanácsokkal látják el Önt, és segítenek eldönteni, melyik klíma a legjobb választás, kifejezetten az Ön számára.

Végül, fontos megjegyezni, hogy egy jól megválasztott és karbantartott klíma akár több mint 10 évig is kiszolgálhat minket. Ez azt jelenti, hogy bár a kezdeti beruházás magasnak tűnhet, a hosszú távon azonban a hűtési és fűtési számláink is csökkenthetők velük. Mi több, az egészségünket is óvják a tiszta, szűrt levegővel, ami különösen fontos lehet allergiásoknak vagy légzőszervi problémákkal küzdőknek. Ráadásul, ha a klímánkat szakszerűen telepítették (amit szakembereink révén szintén garantálni tudunk a nálunk vásárolt Fujitsu és Fisher klímaberendezésekre)  rendszeresen karbantartjuk, az élettartama jelentősen meghosszabbodhat.

Tehát, egy jól megválasztott klíma nemcsak a komfortérzetünket növeli, hanem értéket is ad az otthonunkhoz, segítve a fenntarthatóságot és az egészséges életkörnyezetet. Válogasson elérhető klímakészülékeink között vagy ha biztosra szeretne menni és nem időt tölteni a válogatással, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink ingyenes helyszíni felmérés után javaslatot tesznek az otthona számára legalkalmasabb klímaberendezésekre.

Klíma árak típusonként

Oldalfali split klímák

Oldalfali split klímák

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Kazettás split klímák

Kazettás split klímák

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Mennyezeti és parapet klímaberendezések

Mennyezeti és parapet klímaberendezések

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Padlóra állítható klímaberendezések

Padlóra állítható klímaberendezések

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Légcsatornázható klímaberendezések

Légcsatornázható klímaberendezések

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Inverteres hőszivattyús multi készülékek

Inverteres hőszivattyús multi készülékek

Tekintse meg Fujitsu és Fisher termékkínálatunkat!
Klíma árak

Fujitsu klímáink

Fisher klímáink

Gyakori kérdések

Fontos kérdések szolgáltatásainkkal és klímáinkkal kapcsolatban

Budapest és 60 kilométeres vonzáskörzetében érhetőek el szolgáltatásaink.

Honapunk kapcsolati űrlapján, az info@tomaklima.hu e-mail címen, a +36 (30) 378 9904-as telefonszámon, illetve a hivatalos Facebook oldalunkon keresztül is elér minket. 

A hét minden napján elérhetőek kollégáink.

Mindenképpen kell időpontot egyeztetni. Munkatársaink általában 1-2 hét elteltével szoktak kimenni a helyszínre.

Hétfőtől péntekig, illetve előre egyeztetett időpont alapján akár hétvégén is.

Nehéz meghatározni. Az élettartamot befolyásolja a berendezés telepítési helye, milyen gyakran használják a klímát, a telepítés körülményei, karbantartás mennyisége, minősége, milyen feladatra használják a berendezést. Fujitsu és Fisher berendezéseink esetén ez lehet akár 10 év. (Azonban olyan gyorsan változik a technológia, hogy manapság nem marad egy gép ennyit üzemben hamarabb lecserélik.)

Nem, csak az általunk forgalmazott készülékek szerelését vállaljuk. A szervízellátást és a garanciális feltételeket csak ezekhez a gépekhez tudjuk biztosítani.

A hiba jellegétől, és az alkatrész áraktól függően minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A berendezés használatától, illetve a telepítés helyétől függ. Ha egy berendezést csak hűtésre használnak, az évi 1 elegendő lehet, de javasolt hűtés előtt átnézetni, hűtési ciklus végén pedig kitakarítani. Egy hőszívattyúsan is üzemelő berendezést évi 2x is javasolt átnézetni. Ezek a minimum számok, ha erősebben szennyezett a berendezés, akkor sűrübben javasolt, ebben kérje szakértőink segítségét.

Igénytől és a klímák számától is függ, az alapárunk 10.000 Ft + ÁFA / klíma.

Nem, a szivárgásvizsgálat egy különálló szolgáltatás.

Gyakorlatilag igen. Régebben voltak csak hűtős berendezések, manapság azonban az összes berendezés képes fűteni is. Vannak berendezések, amik kifejezetten fűtésre lettek tervezve, ezeknél már ezt vették fő tervezési szempontnak.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

FARSANGI KLÍMA AKCIÓ!

Szerezze be 10% kedvezménnyel új oldalfali split klímáját FEBRUÁR 15-IG, mely nyáron hűti, télen fűti otthonát. Ingyenes helyszíni felméréssel és kedvező árú, gyors beszereléssel.