Oldalfali split klímák

AKCIÓS ÁRON!

Mikor az elhúzódó nyári napokon szinte elolvadunk, vagy késő ősszel és kora tavasszal, amikor kifejezetten hűvös van, a legtöbb emberben felébred a vágy, hogy a klímaberendezés távirányítójáért nyúljon. Önnek nincs még? Hezitál? Engedje meg, hogy eloszlassuk a kételyeit!

Az oldalfali split klímakészülékek nem csak a hűsítés mesterei, hanem a téli hidegben is képesek otthonunkat kellemes meleggel ellátni. Nagy előnyük az egyszerű használat és a hatékonyság. Gondoljunk csak bele: egyetlen készülékkel képesek vagyunk az egész szobát vagy akár lakást a kívánt hőmérsékletre állítani. Ezenfelül a modern klímák dizájnosak és energiatakarékosak is, így esztétikus megjelenésükön túl, nem kell tartanunk a magas villanyszámláktól sem.

A Fisher és Fujitsu klímák különösen kiemelkednek ezen a területen. Ezen márkák megbízhatóságukkal és kiváló minőségükkel bizonyítottak már sok otthonban. Nem csak hatékonyak, de csendesek is, így garantáltan nem zavarják a mindennapi életet, legyen szó pihenésről vagy munkáról. Tehát, ha egy olyan klímakészüléket keres, ami egész évben komfortos hőmérsékletet biztosít otthonában vagy munkahelyén, oldalfali split klímáink bármelyike tökéletes választás. Ráadásul most nagyon kedvező áron, akár több tízezer forintot megspórolva juthat hozzá új hűtő-fűtő klímájához!

FARSANGI KLÍMA AKCIÓ!

Szerezze be 10% kedvezménnyel új oldalfali split klímáját FEBRUÁR 15-IG, mely nyáron hűti, télen fűti otthonát. Ingyenes helyszíni felméréssel és kedvező árú, gyors beszereléssel.