Rólunk és referenciák

Rólunk és referenciák

Miért válassza a Toma Klíma csapatát?

Cégünk 1999 óta lakásklímák beszerelése mellett számos közintézmény és nagyvállalat klíma telepítését is végezte, valamint a mai napig ellátja ezen berendezések karbantartását.

Referenciáink nagy száma a biztosíték Önnek, hogy cégünk elvégzi majd az esetleges garanciális klímajavításokat és karbantartásokat, valamint garanciaidőn túl is még évekig a rendelkezésére állunk. Ráadásul, mivel sok megrendelőnk van, a klímaszerelési anyagokat is jelentős árengedménnyel tudjuk beszerezni, így az ingyenes kiszálláson túl a szervízdíjainkat is alacsonyan tudjuk tartani.

Megrendelőink nagy száma költségcsökkenés is Önnek. Hiszen a klímaberendezéseken túl a szerelési anyagokat is jelentős árengedménnyel tudjuk beszerezni, valamint az ingyenes kiszálláson és helyszíni felmérésen túl, a szervízdíjainkat is alacsonyan tudjuk tartani. Önnek, ha szeretné meglévő régi klímáját, egy új, költséghatékonyabb és modernebb klímaberendezésre cserélni, nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Szakembereink felmérik a helyszín adottságait, és olyan legkondicionálókat ajánlanak majd Önnek, amik a helyiség és az Ön igényei számára a legmegfelelőbbek lehetnek. Ha kiválasztotta a berendezést, akkor munkatársaink rövid határidőn belül a helyszínre viszik, telepítik, üzembe helyezik, hogy Ön a lehető leghamarabb élvezze lakásában a hűvös, vagy épp a kellemes meleg időt.

Ne a szakértelmen spóroljon!

A légkondicionáló berendezés vásárlása komoly befektetés, amely hosszú távon befolyásolja otthonunk kényelmét és energiaköltségeit. Ebben a folyamatban a megfelelő szakemberek kiválasztása létfontosságú, hiszen a klíma telepítése és karbantartása szakértelmet igényel. Hogy miért?

Először is, a tapasztalt szakemberek nélkülözhetetlenek a klíma megfelelő telepítéséhez. A klíma egységének helytelen telepítése nemcsak a berendezés hatékonyságát csökkenti, de hosszú távon károsíthatja azt is. A szakszerűen telepített klíma optimális hűtési teljesítményt nyújt, és hosszabb ideig tart. A mi nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink ráadásul már abban is segíthetnek dönteni, melyik klíma a legjobb választás az adott helyiséghez, figyelembe véve annak méretét, elrendezését és a napfénynek való kitettségét.

Másodszor, az olyan megfelelő referenciákkal rendelkező cég – mint amilyen a Toma Klíma Kft is – választása biztosítja, hogy a megrendelt szolgáltatás minőségi és megbízható lesz. A pozitív ügyfél-visszajelzések és a sikeres projektek referenciái azt mutatják, hogy a cég képes hatékonyan és professzionálisan végrehajtani a klímaberendezések telepítését és karbantartását. Ezenkívül a jó referenciák is jelezhetik, hogy a cég milyen ügyfélszolgálattal rendelkezik, és mennyire válaszol gyorsan az ügyfelek igényeire.

Harmadszor, a tapasztalt szakemberek és a megbízható klímás cég kiválasztása hosszú távon is pénzt takaríthat meg. A jól telepített és karbantartott klíma hosszabb ideig tart, kevesebbet fogyaszt, és kevesebb javítást igényel. Ezenkívül a szakszerűen telepített klíma hatékonyabban hűt és fűt, ami csökkenti az energiafogyasztást és az ezzel járó költségeket.

A Toma Klíma csapat minden fenti kritériumnak megfelel, ha csak gondolkozik klímavásárláson, minket már a tervezgetési fázisba is érdemes bevonni! Ehhez nincs más teendője, mint írni nekünk kapcsolatfelvételi űrlapunkon.

Bankok és pénzügyi intézmények

Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák

Üzletek, áruházak

Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák

Nagykövetségek és intézmények

Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság
Csepel Önkormányzat
Török Nagykövetség
Portugál Nagykövetség
II. Kerületi Önkormányzat

Irodák és irodaházak

Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák
Rólunk és referenciák

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyakori kérdések

Fontos kérdések szolgáltatásainkkal és klímáinkkal kapcsolatban

Budapest és 60 kilométeres vonzáskörzetében érhetőek el szolgáltatásaink.

Honapunk kapcsolati űrlapján, az info@tomaklima.hu e-mail címen, a +36 (30) 378 9904-as telefonszámon, illetve a hivatalos Facebook oldalunkon keresztül is elér minket. 

A hét minden napján elérhetőek kollégáink.

Mindenképpen kell időpontot egyeztetni. Munkatársaink általában 1-2 hét elteltével szoktak kimenni a helyszínre.

Hétfőtől péntekig, illetve előre egyeztetett időpont alapján akár hétvégén is.

Nehéz meghatározni. Az élettartamot befolyásolja a berendezés telepítési helye, milyen gyakran használják a klímát, a telepítés körülményei, karbantartás mennyisége, minősége, milyen feladatra használják a berendezést. Fujitsu és Fisher berendezéseink esetén ez lehet akár 10 év. (Azonban olyan gyorsan változik a technológia, hogy manapság nem marad egy gép ennyit üzemben hamarabb lecserélik.)

Nem, csak az általunk forgalmazott készülékek szerelését vállaljuk. A szervízellátást és a garanciális feltételeket csak ezekhez a gépekhez tudjuk biztosítani.

A hiba jellegétől, és az alkatrész áraktól függően minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A berendezés használatától, illetve a telepítés helyétől függ. Ha egy berendezést csak hűtésre használnak, az évi 1 elegendő lehet, de javasolt hűtés előtt átnézetni, hűtési ciklus végén pedig kitakarítani. Egy hőszívattyúsan is üzemelő berendezést évi 2x is javasolt átnézetni. Ezek a minimum számok, ha erősebben szennyezett a berendezés, akkor sűrübben javasolt, ebben kérje szakértőink segítségét.

Igénytől és a klímák számától is függ, az alapárunk 10.000 Ft + ÁFA / klíma.

Nem, a szivárgásvizsgálat egy különálló szolgáltatás.

Gyakorlatilag igen. Régebben voltak csak hűtős berendezések, manapság azonban az összes berendezés képes fűteni is. Vannak berendezések, amik kifejezetten fűtésre lettek tervezve, ezeknél már ezt vették fő tervezési szempontnak.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

FARSANGI KLÍMA AKCIÓ!

Szerezze be 10% kedvezménnyel új oldalfali split klímáját FEBRUÁR 15-IG, mely nyáron hűti, télen fűti otthonát. Ingyenes helyszíni felméréssel és kedvező árú, gyors beszereléssel.