Szolgáltatásaink

Klíma karbantartás Budapest

Klíma karbantartás

klímák pontos, hibátlan működéséhez elengedhetetlen az időszakos felülvizsgálat. Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát, és óvjuk egészségünket.

Ügyfeleinkkel előre egyeztetett időpontban munkatársaink elvégzik a klíma karbantartás, tisztítását, felülvizsgálatot.

Időpont egyeztetés: +36 (30) 378 9904

klíma karbantartás Budapesten az Ön igényeit szolgálja, hogy valóban élvezhesse a berendezés nyújtotta előnyöket, de nem mellékes szempont az sem, hogy így megőrizheti a gép gyártó által vállalt garanciáját is. A géphez mellékelt jótállási füzet részletesen tartalmazza a garanciára, jótállásra vonatkozó információkat. A rendszeres klíma karbantartás Budapesten a gép élettartama és biztonságos üzemeltetése érdekében nagyon fontos.

A jól karbantartott és megfelelően tisztított klíma:

  • egészséges és tiszta levegőt biztosít a helységben
  • energiatakarékos, olcsón üzemeltethető
  • tökéletesen klímatizál, gyorsan hűt és fűt
  • hiba nélkül, halkan üzemel
  • hosszú élettartamú

Klíma karbantartás és tisztítás menete

Ellenőrzés:

A klíma karbantartás során ellenőrizzük a hűtőkört, az elektromos vezetékeket, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását. A próbaüzem során felmerülő kisebb hibákat kijavítjuk pl.: gázrátöltés, kondenzvíz csepegés stb.

Fertőtlenítés:

Speciális spray- vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktérium mentesítjük.

Tisztítás:

Kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet.

Az egészség megóvásán túl fontos a klímakészülék megfelelő, gazdaságos működésének a védelme is! A klímakészülék elporolódott hőcserélőin nehezebben jut át a levegő, ezáltal a hűtés hatásfoka gyengül. Alacsonyabb hőfokra kapcsoljuk a gépet, hogy a kívánt hőmérsékletet elérjük, a gép ezáltal nagyobb terhelésnek van kitéve, többet dolgozik a klímakészülék kompresszora. Ebből pedig az következik, hogy több áramot fogyaszt!

klímakészülék karbantartása nemcsak a beltéri egység tisztítására, fertőtlenítésére terjed ki, hanem a kültéri egységre is. A kültéri egység általában a szabadban található, így ki van téve az időjárás viszontagságainak, a napsütésnek, az esőnek, pornak stb.

Mivel a hőcserélőjén nagy mennyiségű levegő áramlik át, a sűrűn elhelyezkedő lamellák között a különféle szennyeződések (szöszök, por, falevél stb.) megtelepednek, így megakadályozzák a levegő szabad áramlását. Emiatt a kondenzátor hő leadó képessége romlik, a gép kompresszora többet jár, tehát nagyobb lesz a klímakészülék áramfelvétele.

A megnövekedett fogyasztáson túl nem elhanyagolható szempont az sem, hogy gyorsabban elhasználódik a készülék, lecsökken a hasznos élettartama!

klíma karbantartás árakról érdeklődjön elérhetőségeink!

Klíma karbantartás Budapest, klímakészülék, klíma karbantartás Budapest