Klíma szerelés

Klíma szerelés

Klíma szerelés

Manapság nincs olyan iroda, vállalat vagy csarnok, ahol ne használnának klímaberendezést ahhoz, hogy az ott eltöltött idő kellemes hőmérsékleten történjen.

Ugyan ez igaz az emberek otthonaira is. Az elmúlt évek időjárás változásai miatt megnövekedett a klímák iránti lakossági igény is. Ma már a klíma beszerelés otthon sem „luxus”. 

Az utóbbi években Európa időjárási viszonyai jelentősen megváltoztak, ráadásul az észak-afrikai (szaharai) eredetű légtömegek gyakran kánikulához vezetnek. A szervezet nincs hozzászokva a hirtelen érkező felmelegedéshez, amely hosszú távon kimerültséghez is okozhat. Ezért mindenképpen fontos, hogy a munkahelyen, otthon, vagy az autóban ne érezzük magunkat „megviseltnek” a meleg miatt.

Klíma beszerelés

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Klíma szerelés

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Klíma szerelés

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

Cégünk rövid határidővel vállalja a kiválasztott klíma beszerelését, üzembe helyezését. Természetesen a klíma szereléssel kapcsolatos teendők és az árak változnak attól függően, hogy hová történik a szerelés, mekkora lesz a klíma kültéri és beltéri egységei közötti távolság. Attól is függ, milyen kialakítású klímáról van szó. Az oldalfali gépek a legegyszerűbb megoldások, ezt a klímát kérik a leggyakrabban.

Klíma szerelés menete

A klíma beszerelését minden esetben a készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne.

Sajnos sokszor találkozunk rosszul méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű klímákkal, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusából adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klímaszerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét!

A legjobb megoldást ajánljuk

Klímaszerelés előtt fontos, hogy megkérdezzünk egy szakavatott céget. A Toma Klíma ebben is az Ön rendelkezésére áll!

Cégünk munkatársai a klímaszerelés lehetőségeit és azok árait egy ingyenes személyes felmérés keretein belül mérik fel és mondják el Önnek, hogy melyik klíma lenne a legjobb megoldás az Ön számára.

A klímakészülék vagy légkondicionáló berendezés beszerzése mellett a szerelő cég kiválasztására is oda kell figyelni. Fontos, hogy mióta foglalkoznak klíma értékesítésével, mennyire tapasztaltak a szerelők, hogyan végzik a klímaszerelést, valamint hogy forgalmaznak-e márkás klímákat.

A Toma Klíma Kft. 1999 óta megbízhatóan tesz eleget a lakások és ipari létesítmények hűtéstechnikai kiszolgálásában. A klíma értékesítése mellett profi szolgáltatást biztosítunk klíma szerelés és kivitelezés terén, azonban csak a nálunk vásárolt klímáknál tudjuk ezt vállalni.

Gyakori kérdések

Fontos kérdések szolgáltatásainkkal és klímáinkkal kapcsolatban

Budapest és 60 kilométeres vonzáskörzetében érhetőek el szolgáltatásaink.

Honapunk kapcsolati űrlapján, az info@tomaklima.hu e-mail címen, a +36 (30) 378 9904-as telefonszámon, illetve a hivatalos Facebook oldalunkon keresztül is elér minket. 

A hét minden napján elérhetőek kollégáink.

Mindenképpen kell időpontot egyeztetni. Munkatársaink általában 1-2 hét elteltével szoktak kimenni a helyszínre.

Hétfőtől péntekig, illetve előre egyeztetett időpont alapján akár hétvégén is.

Nehéz meghatározni. Az élettartamot befolyásolja a berendezés telepítési helye, milyen gyakran használják a klímát, a telepítés körülményei, karbantartás mennyisége, minősége, milyen feladatra használják a berendezést. Fujitsu és Fisher berendezéseink esetén ez lehet akár 10 év. (Azonban olyan gyorsan változik a technológia, hogy manapság nem marad egy gép ennyit üzemben hamarabb lecserélik.)

Nem, csak az általunk forgalmazott készülékek szerelését vállaljuk. A szervízellátást és a garanciális feltételeket csak ezekhez a gépekhez tudjuk biztosítani.

A hiba jellegétől, és az alkatrész áraktól függően minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

A berendezés használatától, illetve a telepítés helyétől függ. Ha egy berendezést csak hűtésre használnak, az évi 1 elegendő lehet, de javasolt hűtés előtt átnézetni, hűtési ciklus végén pedig kitakarítani. Egy hőszívattyúsan is üzemelő berendezést évi 2x is javasolt átnézetni. Ezek a minimum számok, ha erősebben szennyezett a berendezés, akkor sűrübben javasolt, ebben kérje szakértőink segítségét.

Igénytől és a klímák számától is függ, az alapárunk 10.000 Ft + ÁFA / klíma.

Nem, a szivárgásvizsgálat egy különálló szolgáltatás.

Gyakorlatilag igen. Régebben voltak csak hűtős berendezések, manapság azonban az összes berendezés képes fűteni is. Vannak berendezések, amik kifejezetten fűtésre lettek tervezve, ezeknél már ezt vették fő tervezési szempontnak.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

FARSANGI KLÍMA AKCIÓ!

Szerezze be 10% kedvezménnyel új oldalfali split klímáját FEBRUÁR 15-IG, mely nyáron hűti, télen fűti otthonát. Ingyenes helyszíni felméréssel és kedvező árú, gyors beszereléssel.