Klíma szerelés

Klíma szerelés

Manapság nincs olyan iroda, vállalat vagy csarnok, ahol ne használnának klímaberendezést ahhoz, hogy az ott eltöltött idő kellemes hőmérsékleten történjen.

Ugyan ez igaz az emberek otthonaira is. Az elmúlt évek időjárás változásai miatt megnövekedett a klímák iránti lakossági igény is. Ma már a klíma szerelés otthon sem “luxus”. 

Az utóbbi években Európa időjárási viszonyai jelentősen megváltoztak, ráadásul az észak-afrikai (szaharai) eredetű légtömegek gyakran kánikulához vezetnek. A szervezet nincs hozzászokva a hirtelen érkező felmelegedéshez, amely hosszú távon kimerültséghez is okozhat. Ezért mindenképpen fontos, hogy a munkahelyen, otthon, vagy az autóban ne érezzük magunkat „megviseltnek” a meleg miatt.

Klíma szerelés

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!

Cégünk rövid határidővel vállalja a kiválasztott klíma szerelését, üzembe helyezését. Természetesen a klíma szereléssel kapcsolatos teendők és az árak változnak attól függően, hogy hová történik a szerelés, mekkora lesz a klíma kültéri és beltéri egységei közötti távolság. Attól is függ, milyen kialakítású klímáról van szó. Az oldalfali gépek a legegyszerűbb megoldások, ezt a klímát kérik a leggyakrabban.

Klíma szerelés menete

A klíma beszerelését minden esetben a készülék kiválasztása előzi meg. Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne.

Sajnos sokszor találkozunk rosszul méretezett, a helyiséghez képest túlságosan kis teljesítményű klímákkal, valamint a nem megfelelően megválasztott klíma típusából adódóan kevéssé esztétikusan beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem az anyagi korlátokra, hanem szinte mindig a tájékoztatás hiányára vezethetők vissza. Klímaszerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét!

A legjobb megoldást ajánljuk

Klímaszerelés előtt fontos, hogy megkérdezzünk egy szakavatott céget. A Toma Klíma ebben is az Ön rendelkezésére áll!

Cégünk munkatársai a klímaszerelés lehetőségeit és azok árait egy ingyenes személyes felmérés keretein belül mérik fel és mondják el Önnek, hogy melyik klíma lenne a legjobb megoldás az Ön számára.

A klímakészülék vagy légkondicionáló berendezés beszerzése mellett a szerelő cég kiválasztására is oda kell figyelni. Fontos, hogy mióta foglalkoznak klíma értékesítésével, mennyire tapasztaltak a szerelők, hogyan végzik a klímaszerelést, valamint hogy forgalmaznak-e márkás klímákat.

A Toma Klíma Kft. 1999 óta megbízhatóan tesz eleget a lakások és ipari létesítmények hűtéstechnikai kiszolgálásában. A klíma értékesítése mellett profi szolgáltatást biztosítunk klíma szerelés és kivitelezés terén.

Ráadásul most készülékeinkre és azok beszerelésére is igénybe vehető az Otthonteremtési Támogatás, akár 3 millió forint értékben!

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!