Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

BÍZZA RÁNK KLÍMÁJA FELÜLVIZSGÁLATÁT!

A klímák pontos, hibátlan működéséhez elengedhetetlen az időszakos felülvizsgálat. Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát és óvjuk egészségünket, de nem mellékes szempont az sem, hogy így megőrizheti a gépgyártó által vállalt garanciáját is. A géphez mellékelt jótállási füzet részletesen tartalmazza a garanciára, jótállásra vonatkozó információkat és feltételeket. 

Budapest területén, előre egyeztetett időpontban, tapasztalt munkatársaink elvégzik a klíma karbantartását, tisztítását és felülvizsgálatát.

A jól karbantartott és megfelelően tisztított klíma:

  • egészséges és tiszta levegőt biztosít a helyiségben
  • energiatakarékos, olcsón üzemeltethető
  • tökéletesen klimatizál, gyorsan hűt és fűt
  • hiba nélkül, halkan üzemel
  • hosszú élettartamú
Klíma karbantartás a Toma Klímától!

A klíma karbantartásának és tisztításának fontossága

Mivel a hőcserélőjén nagy mennyiségű levegő áramlik át, a sűrűn elhelyezkedő lamellák között a különféle szennyeződések (szöszök, por, falevél stb.) megtelepednek, így megakadályozzák a levegő szabad áramlását. Emiatt a kondenzátor hőleadó képessége romlik, a gép kompresszora többet jár, tehát nagyobb lesz a klímakészülék áramfelvétele. A megnövekedett fogyasztáson túl nem elhanyagolható szempont az sem, hogy gyorsabban elhasználódik a készülék, lecsökken a hasznos élettartama!

Klíma karbantartás menete:

Klíma ellenőrzése:

Az NKVH weboldalán leinformálható, minden szükséges jogosultsággal rendelkező Toma Klíma Kft. munkatársai a  klíma karbantartás során ellenőrzik a hűtőkört, az elektromos vezetékeket, valamint a kondenzvíz kifolyását. A próbaüzem során felmerülő kisebb hibákat is kijavítjuk (pl.: gázrátöltés, kondenzvíz csepegés stb.)

Fertőtlenítés:

Speciális spray- vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktérium mentesítjük.

Tisztítás:

Kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet.

Klíma karbantartás menete.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!