HD KLÍMA

A Hamilton Digital (HD) klíma rendszerek a lakások és irodák alacsony árfekvésű klíma típusai közé tartoznak. Megbízható működésű, tökéletes hűtési/fűtési megoldású és költséghatékony berendezések.

A Toma Klíma Kft. a HD klíma berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója.

Állunk rendelkezésére a HD klíma készülékek értékesítésében és beszerelésében. Ingyenes felmérés, szakszerű felszerelés. Házhoz megyünk azonnal, hogy otthonába hideget és meleget egyaránt varázsoljunk. Maximus egyet jelent a hatékonysággal és a Design sorozat egyenlő a stílusosággal. Energiatakarékosság a legfőbb célunk, hogy ne kapjon magas villyanszámlát. Ezáltal található benne takarék üzemmód, ha netán távollétben is akarjuk üzemelni a klímát. HD egyenlő legjobb minősséggel. 21. század legszebb klímát találhatja nálunk.

Hívjon minket: +3630 378-9904
Írjon nekünk: info@tomaklima.hu

HD klíma MAXIMUS sorozat – hatékony

A HD klíma alapszériája költséghatékony megoldás lakása hűtésére, fűtésére. Az alacsony árfekvés ellenére a berendezések meghibásodás nélküli, gazdaságosan működnek. Az extra szűrő- és tisztítórendszerek biztosítják az egészséges levegőt.

HD klíma DESIGN sorozat – stílusos

A HD klíma vadonatúj szériája modern és merész stílusú megjelenésével tűnik ki az átlagos klíma készülékek sokaságából. Számos extra kényelmi funkció, energiatakarékos működés és maximális kényelem. Mindez alacsony áron.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!