FUJITSU KLÍMA

A Fujitsu klíma rendszerek a legnépszerűbb klíma típusok közé tartoznak. Hatékony hűtési/fűtési megoldásokat nyújtanak, könnyű elhelyezhetőséggel és egyszerű kezeléssel.

A Toma Klíma Kft. a Fujitsu klíma berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója.

Állunk rendelkezésére a Fujitsu klíma készülékek értékesítésében és beszerelésében. Ingyenes felmérés, szakszerű felszerelés

Hívjon minket: +3630 378-9904
Írjon nekünk: info@tomaklima.hu

Fujitsu klíma DESIGN sorozat– kompromisszumok nélkül

A Fujitsu klíma csúcsmodellek letisztult formája és stílusos megjelenése mögött a legújabb technológia rejtőzik. A beépített többlépcsős baktériumok elleni védelem egészséges, tiszta levegőt biztosít. Egy gombnyomással elérhető kényelmi funkciók és energiahatékony működés.

Fujitsu klíma NOCRIAX sorozat – innováció

A Fujitsu klíma speciális sorozata rengeteg extra és az innovatív megoldást tartalmaz. Különlegessége a két oldalán elhelyezkedő légterelő ventilátor, amely a helyiségben tartózkodók maximális komfortérzetét segíti elő hűtés és fűtés üzemmódban egyaránt. További különlegesség a plazma levegőszűrő és az automatikus tisztítású szűrőrendszer, melyek az egészséges levegőt biztosítják.

Fujitsu klíma COMPACT sorozat– hatékonyság

A Fujitsu klíma ezen sorozatát azoknak ajánljuk akik a magas hatékonyság és kedvező ár kombinációját keresik. Az ebbe a sorozatba tartozó készülékek a legtöbb kényelmi funkcióval biztosítják a gazdaságos működést. Megbízható, energiatakarékos működés és stílusos kialakítás, mindez alacsony áron.

Fujitsu klíma BASIC sorozat – kedvező ár

A Fujitsu klíma legjobb ár/érték arányú modellsorozata. A magas hatékonyság, a stabil működés és a kedvező ár kombinációja azok számára, akiknek a klíma alapfunkciói és a csendes, megbízható működés a fontosak.

Fujitsu klíma STANDARD sorozat– teljesítmény

A Fujitsu klíma speciális sorozatába tartozó klíma készülékeket akkor ajánljuk, ha az átlag klíma berendezésekhez képest extra gyorsaságra és nagyobb teljesítményre van szüksége. A Fuji klíma berendezések ezen szériája hatékonyan és gyorsan érik el a beállított automatikus értéket. Nagyobb terek hűtésére és fűtésére tervezve.

Fujitsu klíma SERVER sorozat – különleges

A Fujitsu klíma ezen különleges szériája extrém hőmérséklet viszonyok mellett is hatékonyan hűt és fűt. A speciális szenzorok és a nagy teljesítmény biztosítják, hogy a kívánatos optimális hűmérséklet mindig állandó legyen, akár extrém külső hőmérséklet mellett is. Tökéletes megoldás különleges helyiségek, például szerverhelyiségek klimatizálására.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!