Fisher hűtő-fűtő klíma árak

Fisher FKJ225F-A200

FKJ225F-A200

A légtisztító berendezés jellemzői

4 fokozatú kompozitszűrő (előszűrő, Hepa szűrő,
Aktívszénszűrő, Fotokatalitikus szűrő)

Iongenerátor

UV-Protect200 típusban: szagérzékelő

UV-Protect350 típusban: por, hőmérséklet, páratartalom érzékelő

LED + digitális kijelzés

Márkanév: Fisher

Forgalmazó: Columbus Klímaértékesítő Kft.

Klíma kisokos

Minden, ami hasznos lehet a klíma vásárláshoz

A COP Egy szám arra hogy a berendezés egy adott üzemállapotban mennyi fűtőteljesítményt ad le mekkora villamos teljesítmény felvétel mellett. Az EER ugyanez csak hűtésre vonatkozik. A SEER/SCOP ugyanez csak egy szezonra megadva a szabványok szerint.

A H tarifa egy hőszivattyúra igényelhető áramtarifa, ami a fűtési időszakban kedvezőbb villamos áram díjon számláz. A GEO tarifa egy hőszivattyúhoz igényelhető tarifa, ami egész évben olcsóbb, de napi 4 órát nem szolgáltat.

A biofilter egy speciális biológiai enzimet tartalmazó ECO filter, mely kiszűri a mikroszkopikus porrészecskéket és egyéb szennyeződéseket, ártalmatlanítja a baktériumokat, gombákat és egyéb mikrobákat. A biológiai enzim összekapcsolódva a baktériummal, feloldja annak sejtfalát és elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tiszta, egészséges levegőt biztosít.

A temperálási funkció fagyvédelmet biztosít a használaton kívüli lakásokban, helyiségekben. Ha a levegő hőfoka 10°C alá süllyed, a készülék automatikusan bekapcsol és fenntartja a 10°C-os hőmérsékletet, így biztosítva a fagyvédelmet.

A karterfűtés a kompresszor olajat fűti, hogy a berendezés a legnagyobb hidegben is biztonságosan üzemeljen. A tálcafűtés a kültéri egységbe a cseppvíz belefagyását akadályozza meg.

Bizonyos telepítéseknél a cseppvíz a berendezésből nem vezethető el a gravitáció segítségével, a csövünk nem tudna lejtésben futni. Ebben az esetben a berendezésbe beépíthető egy szivattyú, ami a cseppvizet kiemeli a berendezésből. Onnan persze cseppvízvezetékben el kell vezetni.

600*600 álmennyezeti kazettába belefér a berendezés.

Inverter vezérlési mód. A kompresszor egy állandó mágneses kompresszorral van ellátva. Sokkal gazdaságosabb mint a régi “AC” inverteres berendezések.

Ezek távirányítók, ami nem jár a berendezéshez gyárilag. Lehet infrás olyan gépeknél, ami gyárilag vezetékes távszabályzóval van ellátva, illetve vezetékes távszabályzó olyan gépekhez, amihez az infrás a gyári tartozék. Katalógus tartalmazza melyik berendezés mit ad gyárilag és melyik távszabályzó telepíthető hozzá és ezek milyen funkciókat tudnak.

A negatív-ion szűrő ultra-finom-kerámia-szemcsés bevonatú és kibocsátott ionjaival megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat, ezzel is frissítve a levegőt.

Ez egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektrosztatikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a polleneket, baktériumokat, parányi porszemcséket és kellemetlen szagokat.

A Silver Ion szűrő bevonata nagyon kisméretű ezüst részecskéket, ezüstionokat tartalmaz. Az ezüstionok érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe, és meggátolva növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket, így a szűrő nagy hatékonysággal fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat, penészgombákat.

A kihelyezett hőérzékelés lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített érzékelő segítségével pontosan az Ön tartózkodási helyén tudja tartani a kívánt hőmérsékletet, így igazodva az Ön igényeihez.

Szünetmentes működés két beltéri egység használatával, hatékony hűtés télen is.

A BLUE FIN vagy GOLDEN FIN bevonatú hőcserélő meggátolja a gombák és a baktériumok megtapadását.

„COLD PLASMA” IONGENERÁTOR Segítségével a klímaberendezés nagy hatékonysággal fertőtleníti és egyben szagtalanítja a rajta áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, stb.

A dupla légvetőknek köszönhetően a berendezés különböző sebességű és hőmérsékletű kevert levegőt biztosít és kellemes komfortérzetet ad a helyiségbe.
Fűtés: A dupla légvető segítségével csökkentheti a meleg.
levegő felemelkedését, így hozhat létre tökéletes.
Hűtés: A légkondicionáló berendezés hűtés üzemmódban a dupla légvető segítségével még
jobb légkeringést és stabil hőmérsékletet tud biztosítani.

Az Alma-katekin szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen anti – oxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.

Külső friss levegőt szállító légcsatorna csatlakoztatható, 8 kW fölött. A légcsatorna és a csatlakozó elem nem tartozék.

Kérjen ajánlatot Kapcsolati űrlapunkon keresztül!

Hívjon minket a +36 (30) 378 9904 telefonszámon!

Írjon nekünk az info@tomaklima.hu címre!