FISHER KLÍMA

A Fisher klíma rendszerek a lakások és irodák kedvelt klíma típusai közé tartoznak. Hatékony hűtési/fűtési megoldásokat nyújtanak, könnyű elhelyezhetőséggel és egyszerű kezeléssel.

A Toma Klíma Kft. a Fisher klíma berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója.

Állunk rendelkezésére a Fisher klíma készülékek értékesítésében és beszerelésében. Ingyenes felmérés, szakszerű felszerelés

Hívjon minket: +3630 378-9904
Írjon nekünk: info@tomaklima.hu

Fisher klíma ART sorozat– különleges design

A Fisher klíma ezen szériája a legújabb technológia és a csodás megjelenés ötvözete. Mostantól a klíma berendezés lakása dísze lehet. Igényes, elegáns megjelenés, V alakú karcsú formavilág és keret nélküli tükrös előlap. Intelligens fényérzékelő rendszere automatikus szabályozást is lehetővé tesz. A telefonos applikáció segítségével a klíma berendezés távolról is szabályozható vagy időzíthető. Energiatakarékosan gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről.

Fisher klíma PROFESSIONAL sorozat – innovatív

A Fisher klíma vadonatúj berendezései a költséghatékony hűtés, fűtés és levegőtisztítás mellet a tökéletes testre szabás lehetőségét nyújtják. Telefonos applikáció segítségével bármikor és bárhonnan beállíthatók a paraméterek. Mire hazaér, otthon a megfelelő hőmérséklet és levegőminőség fogadja.

Fisher klíma SUMMER sorozat – hatékony

A Fisher klíma alapszériája tökéletes és költséghatékony megoldás lakása hűtésére, fűtésére. Speciális szűrő- és tisztítórendszere segítségével gondoskodik a megfelelő levegőminőségéről is. Gazdaságos működés és energiahatékonyság.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!